Aqua Solid BV

Hexelseweg 99 B
7645 AN Hoge Hexel

Tel: 06 13 50 24 93
E-mail: info@aquasolid.nl

Demiwater bestellen en maak gebruik van het kwalitatieve water

In veel industrieën speelt waterkwaliteit een belangrijke rol. Opgeloste stoffen in leidingwater zoals mineralen en zouten kunnen productieprocessen verstoren. En op termijn leiden tot grote schadeposten voor bedrijven. Demiwater bestellen bij Aqua Solid voorkomt deze problemen en garandeert u van een goede waterkwaliteit.

Aqua Solid bezit jarenlange kennis en expertise op het gebied van duurzame winning, zuivering en hergebruik van industrieel water. Wij hechten veel waarde aan een leefbaar milieu en stellen het belang van de klant voorop. Wilt u demiwater bestellen van uitmuntende kwaliteit? Dan zijn wij de ideale partner.

Meer informatie over demiwater »

Demiwater bestellen prijs

Demiwater bestellen en maak gebruik van het kwalitatieve waterDemiwater bestellen is een vereiste als u actief bent in een branche waar hoge eisen worden gesteld aan de waterkwaliteit. De eigenschappen van gewoon leidingwater maken dit water ongeschikt voor gebruik bij uiteenlopende industriële processen. Wanneer het water tijdens productie zijn kookpunt bereikt, kunnen de opgeloste stoffen uit het water vrij komen met alle gevolgen van dien.

Mineralen en zouten krijgen hierdoor de kans zich af te zetten aan de binnenkant van gebruikte apparatuur. Dit is verraderlijk, want de onderdelen zullen hierdoor na verloop van tijd minder goed functioneren of zelfs helemaal kapot gaan. Demi water bestellen voorkomt dus ruw onderbroken productieprocessen en hoge schadekosten voor uw onderneming.

Demiwater bestellen of zelf maken?

Daarnaast is demiwater bestellen op lange termijn vrijwel altijd een goedkopere optie dan gedemineraliseerd water zelf maken. Demiwater moet aan strenge kwaliteitseisen voldoen om geschikt te zijn voor industrieel gebruik. Zelf demiwater maken leidt tot een verhoogd risico op de aanwezigheid van oplosbare stoffen in uw water, waardoor u uiteindelijk duurder uit bent.

De kwaliteit van demiwater wordt geclassificeerd op basis van de zogenaamde microSiemens eenheid (µS/cm). Hiermee wordt de elektrische geleidbaarheid van water uitgedrukt, waarbij een lagere geleidbaarheid beter is.

Neem contact met ons op »

Goedkoop gedemineraliseerd water bestellen

Demiwater bestellen is sterk aan te bevelen wanneer u voor uw bedrijfsmatige toepassingen hoge eisen stelt aan de elektrische geleidbaarheid van het gebruikte water. Opgeloste stoffen in normaal drinkwater kunnen op termijn leiden tot een veelvoud aan problemen, die u eenvoudig kunt voorkomen door alleen demiwater te gebruiken.

Bij Aqua Solid kunt u demiwater bestellen om te gebruiken als energiedrager, koelwater, proceswater, ketelwater of spoelwater. Wilt u demiwater bestellen maar meer informatie over onze demiwater prijs ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@aquasolid.nl of bel naar 0546 – 55 65 01 voor een vrijblijvende offerte.