Aqua Solid BV

Hexelseweg 99 B
7645 AN Hoge Hexel

Tel: 06 13 50 24 93
E-mail: info@aquasolid.nl

Demiwater kopen

Demiwater, ook wel bekend als gedemineraliseerd water, wordt tegenwoordig in veel industrieën gebruikt. Uit dit schone water zijn opgeloste stoffen zoals mineralen en zouten effectief verwijderd. Demiwater kopen is dan ook absoluut noodzakelijk voor bedrijven die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van het gebruikte water.

Alleen demiwater kopen garandeert u van een waterkwaliteit die voldoende is om industriële toepassingen vlot en schadevrij te laten verlopen. Aqua Solid heeft jarenlange ervaring als leverancier van kwalitatief hoogwaardig demiwater en kan vrijwel al uw wensen op het gebied van demiwater realiseren.

Meer informatie over demiwater »

Demiwater kopen voor elke branche

Demiwater kopen is voor veel verschillende toepassingen en branches een uitstekend idee. De opgeloste stoffen in gewoon leidingwater maken dit water ongeschikt voor industrieel gebruik. Naarmate de temperatuur van water namelijk stijgt gedurende productieprocessen, neemt de oplosbaarheid van deze stoffen geleidelijk af.

Dit resulteert na verloop van tijd in de afzetting van stoffen zoals calciumcarbonaat op dure industriële onderdelen. Dit kan op termijn leiden tot een verminderde werkzaamheid of slijtage van deze onderdelen, waardoor een onderneming veel schade oploopt en hoge kosten maakt. Demiwater kopen is dan een veel goedkoper alternatief.

Demiwater bestellen

Demiwater kopen en ga voor kwaliteit!Overweegt u zelf demiwater te maken? Houd er dan rekening mee dat demiwater alleen zijn functie kan vervullen wanneer de waterkwaliteit optimaal is. Alleen een professionele partij zoals Aqua Solid beschikt over de kennis en ervaring om een hoge waterkwaliteit te garanderen. Demiwater kopen is dan ook een beter idee dan zelf demiwater maken.

De waterkwaliteit van demiwater wordt gemeten aan de hand van de elektrische geleidbaarheid, die wordt uitgedrukt in microSiemens (µS/cm). Demiwater kopen bij Aqua Solid verzekert u van een lage geleidbaarheid van slechts ≤ 0,2 µS/cm, terwijl de geleidbaarheid van gewoon drinkwater maar liefst tussen de 300 en 700 µS/cm ligt.

Neem contact met ons op »

Demiwater kopen prijs

Demi water kopen is de optimale keuze wanneer u een goede waterkwaliteit nodig heeft voor professionele doeleinden. Gewoon leidingwater bevat teveel opgeloste stoffen voor veeleisende productieprocessen en gedestilleerd water is vaak niet noodzakelijk, tenzij u het water nodig heeft voor medische toepassingen.

Bij Aqua Solid kunt u demiwater kopen dat u kunt inzetten als spoelwater, koelwater, ketelwater, proceswater of energiedrager. U bent bij ons verzekerd van een hoge kwaliteit en een zeer aantrekkelijke prijs. Meer informatie over ons demiwater? Bel dan naar 0546 – 55 65 01 of stuur een mail naar info@aquasolid.nl.