Aqua Solid BV

Hexelseweg 99 B
7645 AN Hoge Hexel

Tel: 06 13 50 24 93
E-mail: info@aquasolid.nl

IBC container zijn Intermediate bulk containers met gedemineraliseerd water

De Intermediate Bulk Container (IBC container) heeft een inhoud van 1.000 liter gedemineraliseerd water. De IBC is daarom voorzien van een PE pallet en het frame is van stalen buizen. De IBC is eigendom van Aqua Solid BV en wordt kosteloos retour gehaald.

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

De IBC’s zijn herbruikbaar en worden na iedere zending professioneel van buiten en van binnen gereinigd.

Wat is een IBC container?

Een IBC container is 1 van de nieuwere industriële verpakkingen. Het heeft als voordeel dat je meer volume inhoud hebt op dezelfde vierkante meter. Deze container is dus beschikbaar in een 1000 liter uitvoering. Deze uitvoering is ook nog de meest gekozen uitvoering. Een container bevat het kwalitatieve gedemineraliseerd water.

Een 1000 liter IBC container neemt niet veel ruimte in beslag dan je denkt. Het neemt namelijk net zoveel ruimte in als een 1 pallet.

Neem contact met ons op »

Uitvoering van de IBC containers

De containers zijn daarom met een stalen doorzichtig framewerk uitgevoerd en dat op een PE pallet. Hierin is een kunststof blaas geplaatst van HDPE. HDPE staat voor hoge dichtheid poly ethyleen. Aan de bovenkant van de blaas is een vuldop bevestigd en aan de onderzijde een aftapkraan.

Gedemineraliseerd water

Demi water is een ander woord voor gedemineraliseerd water. Het is water dat ontdaan is van verschillende opgeloste stoffen.