Aqua Solid BV

Hexelseweg 99 B
7645 AN Hoge Hexel

Tel: 06 13 50 24 93
E-mail: info@aquasolid.nl

Demiwater prijs laag en kwaliteit hoog bij Aqua Solid BV

Is uw bedrijf actief in een sector waar hoge eisen worden gesteld op het gebied van industriële toepassingen? Dan is de kans aanwezig dat normaal leidingwater niet voldoet aan deze eisen. In dat geval is demiwater, ook wel bekend als gedemineraliseerd water, een zeer verstandige keuze. Bij Aqua Solid bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en een lage demiwater prijs.

Bij Aqua Solid ondernemen we op een maatschappelijk verantwoorde manier, met oog voor het milieu. Tegelijkertijd zijn wij van mening dat een goede waterkwaliteit betaalbaar moet zijn voor onze klanten. Onze demiwater prijs is daarom zeer concurrerend in vergelijking met andere aanbieders in de markt.

Meer informatie over demiwater »

Lage demiwater prijs bij Aqua Solid

Lage demiwater prijs bij Aqua SolidEen eerlijke demiwater prijs is uiteraard van groot belang wanneer u op regelmatige basis gedemineraliseerd water nodig heeft voor uw industriële processen. Gewoon drinkwater is weliswaar goedkoper, maar bevat diverse opgeloste stoffen zoals mineralen en zouten die niet geschikt zijn voor industriële toepassingen.

Wanneer water gedurende uw productieproces wordt verhit of zelfs kookt, wordt het ontdaan van deze opgeloste stoffen. Dit leidt tot afzettingen van zouten zoals calciumcarbonaat aan de binnenzijde van uw kostbare apparatuur, zoals verwarmingselementen of ketelwanden. Dit kan de nodige problemen veroorzaken, iets wat u voorkomt door demiwater te kopen bij Aqua Solid.

Goedkoop gedemineraliseerd water prijs

Dankzij onze betaalbare demiwater prijs is het bestellen van demiwater bovendien een relatief bescheiden investering. U voorkomt mogelijke torenhoge schadeposten door slijtage aan onderdelen of abrupt afgebroken productieprocessen en weet zeker dat de waterkwaliteit voldoende is voor zelfs uw meest veeleisende toepassingen.

Het demiwater van Aqua Solid blinkt namelijk uit door een hoge waterkwaliteit. Dit resulteert in water met een lage elektrische geleidbaarheid, iets wat wordt afgemeten op basis van de zogenaamde microSiemens eenheid (µS/cm). De lage geleidbaarheid van het demiwater van Aqua Solid van slechts ≤ 0,2 µS/cm is dan ook net zo laag als onze demiwater prijs.

Neem contact met ons op »

Demiwater prijs opvragen

Speelt waterkwaliteit een belangrijke rol in uw industrie en twijfelt u of u demiwater nodig heeft? Bij Aqua Solid hebben we jarenlange ervaring opgebouwd in diverse sectoren en wij adviseren u dan ook graag over de specifieke eisen waar uw water aan moet voldoen. Voor onze demiwater prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten.

De mogelijke toepassingen van het demiwater van Aqua Solid zijn zeer divers. Zo kunt u dit kwalitatief hoogwaardige water onder meer inzetten als ketelwater, proceswater, spoelwater, energiedrager of koelwater. Wilt u meer informatie over onze demiwater prijs opvragen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via 0546 – 55 65 01 of info@aquasolid.nl.