Aqua Solid BV

Hexelseweg 99 B
7645 AN Hoge Hexel

Tel: 06 13 50 24 93
E-mail: info@aquasolid.nl

Gedemineraliseerd water kopen voor veel industrieën een vereiste

Gedemineraliseerd water kopen is in veel industrieën een absolute vereiste. Deze schone vorm van water is ontdaan van opgeloste stoffen. Zoals zouten en mineralen en is hierdoor geschikt voor gebruik tijdens talloze productieprocessen. Bedrijven in een diversiteit aan branches kopen dan ook op regelmatige basis gedemineraliseerd water.

Wilt u gedemineraliseerd water kopen bij een partij die een hoge kwaliteit koppelt aan een eerlijke prijs? Dan bent u bij Aqua Solid aan het juiste adres. Wij zijn een gerenommeerd leverancier van gedemineraliseerd water en zijn gespecialiseerd in zaken zoals de duurzame winning, zuivering en hergebruik van water voor industriële doeleinden.

Meer informatie over demiwater »

Gedemineraliseerd water bestellen

Gedemineraliseerd water kopen voor veel industrieën een vereisteBij Aqua Solid kunt u gedemineraliseerd water kopen dat geschikt is voor uiteenlopende industriële toepassingen. Gewoon water bevat namelijk diverse opgeloste stoffen, die tijdens bepaalde productiemethoden tot ongewenste effecten kunnen leiden. De oplosbaarheid van deze stoffen daalt bijvoorbeeld wanneer het water kooktemperatuur bereikt.

Hierdoor komen diverse stoffen uit het water vrij, die vervolgens achterblijven in onderdelen zoals een verwarmingselement of ketelwand. Na verloop van tijd neemt de werkzaamheid van de onderdelen af en moeten deze onvermijdelijk vervangen worden. Wanneer je dit water koopt voorkom je dit soort grote potentiële schadeposten.

Gedemineraliseerd water maken of kopen?

Dit water is in vrijwel alle gevallen een betere oplossingen dan zelf gedemineraliseerd water maken, zeker wanneer het professionele toepassingen betreft. Gedemineraliseerd water dient voor industrieel gebruik namelijk te voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, iets waar inkoop bij Aqua Solid u van verzekert.

De kwaliteit van gedemineraliseerd water wordt bepaald op basis van de elektrische geleidbaarheid ervan, die wordt aangeduid met de eenheid microSiemens (µS/cm). Normaal leidingwater heeft een geleidbaarheid tussen de 300 tot 700 µS/cm. Aqua Solid BV levert demiwater met een geleidbaarheid van < 1 µS/cm

Neem contact met ons op »

Gedemineraliseerd water kopen: het verschil met gedestilleerd water

Gedemineraliseerd water kopen is de beste optie wanneer u het water nodig heeft voor industriële toepassingen. Wilt u het water echter gebruiken voor medische doeleinden? Dan kan gedestilleerd water een beter alternatief zijn. Dit zeer zuivere water is tot stand gekomen door water te koken en de condens hiervan op te vangen.

Heeft u gedemineraliseerd water nodig als koelwater, proceswater, spoelwater, ketelwater of energiedrager? Dan is gedemineraliseerd water kopen bij Aqua Solid de ideale keuze. Wij bieden u een gedemineraliseerd water van zeer hoge kwaliteit en weten ons te onderscheiden gunstige leveringsvoorwaarden. Neem contact op via info@aquasolid.nl of bel naar 0546 – 55 65 01.